Recept

Jehněčí rizoto z vnitřností

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 41777

Ingredience

200 g Celer bulvový
120 g Cibule
150 g Jehněčí brzlík
150 g Jehněčí srdce
150 g Játra jehněčí
5 g Kmín celý
150 g Ledvinky jehněčí
100 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
2 ks Paprika červená
100 g Petržel kořen
300 g Rýže loupaná
5 g Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 493kJ
20% Sacharidy 73 g
96% Tuky 72 g
34% Sodík 687 mg
59% Bílkoviny 33 g

Jehněčí rizoto z vnitřností postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.

2

Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.

3

Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept