Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41785

Ingredience

2 g Anýz mletý
1 polévková lžíce Cukr krupice
600 g Jehněčí maso
2 g Koření pěti vůní
100 g Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
100 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 400kJ
2% Sacharidy 6 g
58% Tuky 43 g
24% Sodík 485 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jehněčí po čínsku postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší nudličky.

2

Ve woku rozpálíme olej a maso zprudka opečeme. Osolíme, přidáme koření, zalijeme vínem se sójovou omáčkou a cukrem. Krátce podusíme a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept