Jednoduchý recept

Jehněčí v omáčce s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41786

Ingredience

120 g Cibule
600 g Jehněčí plec
4 polévková lžíce Kapary
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 700kJ
2% Sacharidy 8 g
37% Tuky 28 g
41% Sodík 828 mg
56% Bílkoviny 32 g

Jehněčí v omáčce s kapary postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci uvedeme vývar k varu. Vložíme očištěné maso a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a 10 minut vaříme. Odstavíme, přidáme v troše vývaru rozšlehané žloutky s kouskem másla. Dobře promícháme.

3

Do omáčky vložíme nakrájené maso a posypeme kapary.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept