Recept

Bačova skopová polévka

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41801

Ingredience

200 g Brambory
120 g Cibule
5 dkg Kroupy malé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
750 g Skopové maso přední
10 g Sůl
1,5 l Voda pitná
750 g Zelenina kořenová
3 stroužek Česnek
30 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 978kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 35 g
39% Sodík 782 mg
39% Bílkoviny 22 g

Bačova skopová polévka postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci dáme vařit osolenou vodu a maso. Na másle osmahneme nakrájenou, očištěnou zeleninu a přidáme ji k masu. Zvlášť uvaříme oloupané, nakrájené brambory a propláchnuté kroupy.

2

Polévku scedíme, okořeníme pepřem, paprikou, solí a třeným česnekem. Do polévky dáme brambory a kroupy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept