Recept

Rajčatová polévka se skopovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41802

Ingredience

1,5 kg Cibule
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Polévkové koření
1,5 kg Rajčata
700 g Skopové maso přední
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
40 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 265kJ
10% Sacharidy 36 g
47% Tuky 35 g
24% Sodík 482 mg
42% Bílkoviny 24 g

Rajčatová polévka se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpustíme máslo. Vložíme nasekanou cibuli a krátce osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata, necháme je chvilku podusit. Přilijeme studenou vodou, přidáme maso a vaříme 90 minut.

2

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme. Polévku scedíme, prolisujeme rajčata, přidáme polévkové koření a podle chuti sůl. Zavaříme kapání, které připravíme rozšleháním vajec s moukou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept