Rajčatová polévka se skopovým masem

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
35 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci rozpustíme máslo. Vložíme nasekanou cibuli a krátce osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata, necháme je chvilku podusit. Přilijeme studenou vodou, přidáme maso a vaříme 90 minut.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme. Polévku scedíme, prolisujeme rajčata, přidáme polévkové koření a podle chuti sůl. Zavaříme kapání, které připravíme rozšleháním vajec s moukou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.