Skopové na kmíně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 105 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové na kmíně
Celkový čas: | 105 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | stejskal |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (75%) |
ID receptu: | 41825 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
150 g | Cibule |
5 g | Kmín drcený |
80 g | Máslo čerstvé |
20 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
750 g | Skopové maso přední |
5 g | Sůl |
6 dl | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 121,0mg |
Draslík | 832,7mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 11,1mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín drcený, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Skopové maso přední, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové na kmíně postup přípravy receptu:
1 | Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle, vložíme maso, kmín a trochu osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme studeným vývarem, osolíme a pod pokličkou dusíme. |
2 | Maso vyndáme, šťávu scedíme, zjemníme máslem, dáme maso zpět. |