Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 41825

Ingredience

150 g Cibule
5 g Kmín drcený
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
750 g Skopové maso přední
5 g Sůl
6 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 115kJ
2% Sacharidy 6 g
59% Tuky 44 g
40% Sodík 797 mg
40% Bílkoviny 23 g

Skopové na kmíně postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle, vložíme maso, kmín a trochu osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme studeným vývarem, osolíme a pod pokličkou dusíme.

2

Maso vyndáme, šťávu scedíme, zjemníme máslem, dáme maso zpět.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept