Cukety po toskánsku

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky, vsypeme do kastrolu, rozškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené cukety, osolíme, opepříme a podusíme asi 6 minut. Potom vmícháme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku. Směs vložíme do máslem vymazaného pekáčku a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.