Jednoduchý recept

Cukety po toskánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41897

Ingredience

150 g Cibule
3 ks Cuketa
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
75 g Slanina vepřová
100 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 20 g
28% Sodík 561 mg
17% Bílkoviny 10 g

Cukety po toskánsku postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky, vsypeme do kastrolu, rozškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené cukety, osolíme, opepříme a podusíme asi 6 minut.

2

Potom vmícháme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku.

3

Směs vložíme do máslem vymazaného pekáčku a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept