Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 41941
Kategorie: Přílohy

Ingredience

15 g Bazalka
6 polévková lžíce Olej olivový
125 g Oříšky piniové
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rýže dlouhozrnná
150 g Rýže indiánská
60 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 627kJ
18% Sacharidy 64 g
47% Tuky 36 g
22% Sodík 435 mg
32% Bílkoviny 18 g

Pesto rýže postup přípravy receptu:

1

Rýži dáme do hrnce a zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 20 minut, poté scedíme a necháme v teple.

2

Lístky bazalky otrháme a nasekáme. Dáme stranou 25 g piniových semínek a zbytek nastrouháme nadrobno. Smícháme bazalku, pinie, utřený česnek, olivový olej, sůl, pepř a nastrouhaný parmezán a vznikne nám omáčka pesto.

3

Rýži smícháme s omáčkou a podáváme teplou posypanou zbývajícími piniovými oříšky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept