Recept

Žluté fazolky s medovou zálivkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 68 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 41947

Ingredience

500 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Med včelí
80 ml Mošt jablečný
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 888kJ
4% Sacharidy 15 g
53% Tuky 40 g
7% Sodík 138 mg
17% Bílkoviny 9 g

Žluté fazolky s medovou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné fazolky vložíme do kastrolu spolu s bůčkem, přelijeme vodou a na malém plameni vaříme zhruba hodinu. Poté bůček vyjmeme a použijeme jinak. Fazolky scedíme, necháme okapat, podáváme posypané jemně pokrájeným koprem a přelité medovou zálivkou.

2

Zálivku připravíme smícháním moštu, medu a soli. Směs zahřejeme, ale nevaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept