Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41953

Ingredience

10 dkg Cibule
15 dkg Kapusta hlávková
50 g Okurka salátová
60 dkg Skopové kotlety
5 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 754kJ
2% Sacharidy 8 g
38% Tuky 28 g
30% Sodík 591 mg
54% Bílkoviny 30 g

Skopové s kapustou postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme.

Poznámka

Podáváme se špenátem a bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept