Recept

Marinovaná skopová kýta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41956

Ingredience

250 g Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hrubá
3 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
60 g Skopová kýta
5 g Sůl
1 polévková lžíce Tuk
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 101 kcal
Kilojoule 423kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
25% Sodík 497 mg
5% Bílkoviny 3 g

Marinovaná skopová kýta postup přípravy receptu:

1

Kýtu očistíme, odblaníme, lůj odebereme. Maso nakrájíme na plátky a opepříme. Do kamenné nádoby dáme vrstvu nakrájené cibule, přes rozložíme maso, opět vrstvu cibule. Vše zatížíme prkénkem se závažím, necháme 2 dny odležet.

2

V pekáči rozpálíme tuk, přisypeme cibuli z masa, po chvilce přidáme osolené, paprikou zaprášené maso. Přidáme též šťávu, kterou maso pustilo. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou a povaříme.

Poznámka

Podáváme s makaróny a dušenou kapustou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept