Recept

Rybí filé v těstíčku s bramborovými lupínky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 41970

Ingredience

400 g Chipsy bramborové solené
600 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
250 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
120 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
40 g Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 880 kcal
Kilojoule 3 680kJ
34% Sacharidy 123 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 223 mg
75% Bílkoviny 42 g

Rybí filé v těstíčku s bramborovými lupínky postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme v pivu vejce, sůl, pepř, mouku s kypřícím práškem a solamyl. Vyšleháme hladké těsto, v kterém obalujeme porce rybího filé. Smažíme ve fritovacím hrnci. Po usmažení necháme filé na ubrousku, aby se odsál nadbytečný tuk.

2

Filé podáváme s bramborovými lupínky.

Poznámka

Neuvádíme množství tuku, záleží na objemu použitého fritovacího hrnce.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept