Recept

Rybí filé s žampiony pečené v alobalu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 41972

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 824kJ
1% Sacharidy 4 g
36% Tuky 27 g
26% Sodík 519 mg
81% Bílkoviny 46 g

Rybí filé s žampiony pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.

2

Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

3

Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept