Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41981

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 kg Brambory
40 g Cibule
4 ks Nové koření celé
5 g Pepř černý celý
600 g Skopová plec
5 g Sůl
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 236kJ
9% Sacharidy 34 g
46% Tuky 35 g
26% Sodík 510 mg
39% Bílkoviny 22 g

Skopový ovar postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Odleželé maso omyjeme, dáme do vařící vody, osolíme a pomalu vaříme. Před dovařením přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a veškeré koření. Hotové maso vyndáme, vývar přecedíme a vložíme na kolečka pokrájené brambory, které uvaříme doměkka.

2

Vařené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept