Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41994

Ingredience

700 ml Voda pitná
Na těsto
60 g Mouka polohrubá
5 ml Olej rostlinný
3 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 396kJ
12% Sacharidy 44 g
15% Tuky 12 g
64% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Cipetky postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vejce, soli a oleje vypracujeme tuhé těsto, které necháme zakryté 1 hodinu uležet.

2

V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, z těsta odtrháváme malé kousky a házíme do vroucí vody. Vaříme podle velikosti asi 4-5 minut, vyjmeme nebo scedíme a necháme okapat. Použít můžeme do polévek nebo jako přílohu.

Poznámka

Těsto se musí nechat 1 hodinu odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept