Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 42040

Ingredience

200 g Ananas
200 g Banány
800 g Filety z tresky tmavé
200 g Hrušky
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
Chilli omáčka
1 ks Chilli paprička
3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 851kJ
9% Sacharidy 33 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 237 mg
74% Bílkoviny 41 g

Filety tresky s ovocem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme, prolisujeme, přidáme sůl, pepř, spolu utřeme. Filety tresky nakrájíme na porce, potřeme česnekem, plech pokapeme olejem a na něj, na půlku plechu naskládáme připravené filety.

2

Ananas, banány, hrušky oloupeme, nakrájíme na kolečka, naskládáme na plech k rybě, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 10 minut.

3

Připravené jídlo vytáhneme z trouby a aranžujeme na talíře, položíme rybu a k ní naskládáme pečené ovoce, které zalijeme chilli omáčkou.

4

Omáčka: do malé misky dáme nasekanou chilli papričku, worcesterskou omáčku, med, citrónovou šťávu a vše dobře promícháme.

Poznámka

Pečené filety podáváme teplé s dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept