Jednoduchý recept

Okurkový salát sterilovaný

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42081
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Cibule
120 g Cukr krupice
200 ml Ocet vinný
1500 g Okurky
40 g Podravka

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 392kJ
6% Sacharidy 20 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
3% Bílkoviny 1 g

Okurkový salát sterilovaný postup přípravy receptu:

1

Okurky nakládačky omyjeme, očistíme kartáčkem a nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. Ocet svaříme s cukrem a podravkou a necháme vychladnout.

2

Okurky promícháme s cibulí, naplníme zavařovací sklenice, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a zavařujeme asi 10 až 12 minut.

3

Sklenice otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept