Jednoduchý recept

Chňapalovo file s citrónem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 42105

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
500 g Chňapal červený
2 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 kávová lžička Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
0% Sacharidy 1 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 97 mg
44% Bílkoviny 25 g

Chňapalovo file s citrónem postup přípravy receptu:

1

Smícháme si olej, prolisovaný česnek, nasekanou kudrnku, limetkovou šťávu, bazalku a touto směsí zalijeme filé, necháme marinovat asi 10 minut.

2

Rozpálíme si troubu na gril a na plech dáme pečící papír.Poté filé naskládáme na plech a grilujeme z každé strany asi 5 minut. Při grilování potíráme marinádou.

3

Hotové filé dáme na talíř a polijeme zbylou marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept