Polévka s dýní a batáty

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek orestujeme v kastrolu na rozehřátém olivovém oleji doměkka.
  • 2
    Na cibuli nasypeme kari a dobře obalíme. Přidáme drůbeží vývar, dýni a batáty, obojí oloupané a nahrubo nakrájené, přivedeme k varu, pak oheň zmírníme a vaříme 30-35 minut, zelenina má být křehká.
  • 3
    Hotové rozmixujeme dohladka, dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    V misce ozdobíme najemno nasekanou čerstvou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.