Nakládaná zelenina vcelku

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferonky omyjeme, malé cibulky oloupeme, menší okurky očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou, rajčata omyjeme a rozčtvrtíme, mladou kukuřici očistíme a omyjeme. Do každé zavařovací sklenice dáme na dno jeden bobkový list, naplníme sklenice zeleninou tak, aby v každé byl od každého druhu zeleniny aspoň jeden kousek. V převařené vodě rozmícháme cukr, sůl, ocet a zalijeme zeleninu ve sklenicích. Sklenice uzavřeme, vložíme do zavařovacího hrnce a zavařujeme 20 minut. Sklenice vyndáme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Uchováváme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.