Jednoduchý recept

Nakládaná zelenina vcelku

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42232

Ingredience

5 g Bobkový list
500 g Cibule
70 g Cukr krupice
120 g Feferony
500 g Kukuřice
200 ml Ocet vinný
500 g Okurky
500 g Rajčata
200 g Sůl
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 933kJ
11% Sacharidy 41 g
6% Tuky 5 g
388% Sodík 8 g
10% Bílkoviny 6 g

Nakládaná zelenina vcelku postup přípravy receptu:

1

Feferonky omyjeme, malé cibulky oloupeme, menší okurky očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou, rajčata omyjeme a rozčtvrtíme, mladou kukuřici očistíme a omyjeme.

2

Do každé zavařovací sklenice dáme na dno jeden bobkový list, naplníme sklenice zeleninou tak, aby v každé byl od každého druhu zeleniny aspoň jeden kousek. V převařené vodě rozmícháme cukr, sůl, ocet a zalijeme zeleninu ve sklenicích. Sklenice uzavřeme, vložíme do zavařovacího hrnce a zavařujeme 20 minut.

3

Sklenice vyndáme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Uchováváme na chladném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept