Recept

Pečená vepřová žebírka s medovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 98 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 42282

Ingredience

100 ml Med včelí
50 ml Omáčka sójová
2 kávová lžička Sůl
1,5 kg Vepřová žebra
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
0,3 kávová lžička Česnek sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,143 kcal
Kilojoule 4 783kJ
6% Sacharidy 22 g
118% Tuky 88 g
34% Sodík 670 mg
109% Bílkoviny 62 g

Pečená vepřová žebírka s medovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená žebírka rozsekáme na 4 porce, osolíme a poprášíme zázvorem. V misce promícháme med se sójovou omáčkou a sušeným česnekem.

2

Omáčkou z obou stranou potřeme žebírka, vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme zhruba 1 a 1/2 hodiny. Během pečení žebírka obracíme a potíráme omáčkou.

3

Pečená žebírka ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept