Jednoduchý recept

Kečup pikantní

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 42314

Ingredience

250 g Celer bulvový
250 g Cibule
200 g Cukr krupice
20 g Feferony
10 g Hřebíček
250 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
2000 g Rajčata
20 g Sůl
15 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 28 kcal
Kilojoule 116kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
8% Sodík 165 mg
1% Bílkoviny 0 g

Kečup pikantní postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, feferonku posekáme, očištěný celer pokrájíme nahrubo. Vše vložíme do hrnce, přilijeme ocet, přidáme mletý hřebíček, pepř, sůl, cukr a vaříme 1 a 1/2 hodiny. Podle potřeby můžeme trochu podlévat vodou.

2

Směs rozmixujeme, zakápneme worcesterem, nalijeme do menších zavařovacích sklenic a zavařujeme 20 minut.

3

Kečup ve sklenicích skladujeme v chladu a temnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept