Jednoduchý recept

Carpaccio z hovězího masa s pecorinem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Carpaccio z hovězího masa s pecorinem 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42324

Ingredience

15 ml Balsamico ocet
450 g Hovězí svíčková
60 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
110 g Rukola
2 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 373kJ
0% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 129 mg
48% Bílkoviny 27 g

Carpaccio z hovězího masa s pecorinem postup přípravy receptu:

1

List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.

2

Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept