Sedmihradský šoulet

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
39 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
937 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové i vepřové maso očistíme a omyjeme. Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu a dáme maso vařit téměř doměkka, vývar použijeme na šoulet.
  • 2
    Přes noc namočené fazole uvaříme doměkka, také uvaříme kroupy. Na tuku zesklovatíme pokrájenou cibuli, přisypeme fazole a kroupy, okořeníme, přidáme drcený česnek, podle potřeby vývar a dobře promícháme.
  • 3
    Pekáč vymastíme tukem a dáme vrstvu šouletu, plátky uzeného a skopového masa, zakončíme šouletem a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.