Jednoduchý recept

Skopová hlava s rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42336

Ingredience

120 g Cibule
150 g Rýže loupaná
2 kg Skopová hlava
10 g Sůl
20 g Tuk
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 839kJ
9% Sacharidy 33 g
7% Tuky 5 g
50% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Skopová hlava s rýží postup přípravy receptu:

1

Uvaříme rýži a uchováme ji v teple.

2

Skopovou hlavu očistíme a důkladně omyjeme. Hlavu vaříme v osolené vodě s kouskem cibule. Hotové maso z hlavy obereme, nasekáme najemno.

3

Na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmažíme, smícháme s vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept