Jednoduchý recept

Prasečí ouška

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4235

Ingredience

50 g Cukr krupice
50 g Cukr moučkový
350 g Listové těsto

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 955kJ
16% Sacharidy 57 g
33% Tuky 25 g
0% Sodík 0 mg
9% Bílkoviny 5 g

Prasečí ouška postup přípravy receptu:

1

Necháme rozmrazit listové těsto a poté z něj vyválíme obdélník na pocukrovaném vále, obdélník obrátíme.

2

Od delší strany srolujeme ke středu z obou stran.

3

30 minut necháme v lednici přikryté.

4

Poté nakrájíme plátky 0,7cm.

5

Rozložíme na plech a dáme péct na 220 stupňů do předehřáté trouby.

6

Pečeme 10 minut z jedné i druhé strany.

7

Po upečení je vyválíme v cukru krystalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept