Zdravý recept

Grilovaná jehněčí kýta na kari

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 42390
Kategorie: Maso

Ingredience

1200 g Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Kmín drcený
1 polévková lžíce Koření pěti vůní
2 polévková lžíce Mořské řasy sušené
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 693 kcal
Kilojoule 2 898kJ
1% Sacharidy 5 g
64% Tuky 48 g
39% Sodík 774 mg
106% Bílkoviny 59 g

Grilovaná jehněčí kýta na kari postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, vykostěnou, omytou a osušenou jehněčí kýtu po celé ploše potřeme promíchaným kořením. Necháme 1 hodinu stát.

2

Kýtu grilujeme ze všech stran na rozehřátém grilu asi 30 minut doměkka. Před podáváním necháme 10 minut odpočinout a potom nakrájíme na porce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept