Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42400

Ingredience

1 ks Citrony
800 g Králík
40 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
4 g Rozmarýn sušený
5 g Sůl
40 g Tuk
1 dl Víno bílé
2 dl Vývar drůbeží
8 stroužek Česnek
10 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 686 kcal
Kilojoule 2 871kJ
3% Sacharidy 10 g
49% Tuky 37 g
53% Sodík 1 g
111% Bílkoviny 63 g

Králík na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme a nasekáme na kusy. Osolené opepřené porce prudce osmažíme na tuku po obou stranách, poté přidáme oloupaný česnek, snítku rozmarýnu, šalvěje, zalijeme bílým vínem, vývarem a dusíme 30 minut. Z citronu oloupeme kůru a vykrájíme filety, které i se šťávou vložíme ke králíkovi, dál pomalu dusíme. Hotové maso vyndáme, šťávu scedíme,

2

vložíme čerstvé máslo, provaříme a dochutíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept