Recept

Dušený králík s jalovcem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42411

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 308kJ
3% Sacharidy 11 g
36% Tuky 27 g
46% Sodík 921 mg
110% Bílkoviny 62 g

Dušený králík s jalovcem postup přípravy receptu:

1

Na tuku zpěnime na jemno pokrájenou cibuli, na ni vložíme na menší kousky rozsekaného králíka, osolíme, přidáme koření a zeleninu, nakrájenou na malé kousky. Podlijeme horkou vodou, pod poklicí dusíme 20 minut, poté přendáme do trouby a dopečeme bez poklice.

2

Měkkého králíka naporcujeme, šťávu přecedíme, přidáme kousek čerstvého másla, dochutíme.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept