Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42462

Ingredience

250 g Cibule
800 g Králík
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
5 g Sůl
3 g Tymián čerstvý
200 ml Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 231kJ
4% Sacharidy 14 g
25% Tuky 18 g
52% Sodík 1 g
112% Bílkoviny 63 g

Králík na tymiánu postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Ty následně osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.

2

Poté maso vyndáme a uchováme v teple. Na výpeku zpěníme cibuli pokrájenou cibuli, drcený česnek, zaprášíme moukou, osmahneme. Vrátíme maso, přidáme protlak, tymián, vlijeme vývar a v rozehřáté troubě upečeme do měkka, podle potřeby podléváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s rýží nebo bramborem sypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept