Jednoduchý recept

Vepřové maso po čínsku

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 42504

Ingredience

2 polévková lžíce Chilli omáčka
5 ks Cibulka jarní
20 g Máta
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 ks Salát ledový
450 g Vepřové maso mleté
2 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek
2 kávová lžička Olej sezamový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 439kJ
2% Sacharidy 7 g
34% Tuky 26 g
6% Sodík 129 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové maso po čínsku postup přípravy receptu:

1

Mleté vepřové maso, prolisovaný česnek a mletý zázvor smažíme 3-4 minuty ve velké pánvi na rozehřátém sezamovém oleji. Vytvořené hrudky vidličkou rozmačkáme. Hotovou směs v misce smícháme s plátky jarní cibulky, sladkou chilli omáčkou, ústřicovou omáčkou, netučnou sójovou omáčkou a čerstvou nasekanou mátou.

2

Na talíře připravíme listy ledového salátu, naplníme je masovou směsí a podáváme se sladkou chilli omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept