Jednoduchý recept

Smažené obalované srdcovky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42529

Ingredience

1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Citrony
1 kg Mušle srdcovky
500 ml Olej rostlinný
150 g Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
110 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,602 kcal
Kilojoule 6 701kJ
8% Sacharidy 29 g
200% Tuky 150 g
14% Sodík 287 mg
72% Bílkoviny 40 g

Smažené obalované srdcovky postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Strouhanku zvlášť promícháme s bylinkami. Srdcovky zbavíme lastur, obalíme ve vejci a ve strouhance.

2

Ve fritovacím hrnci rozpálíme olej na 180 °C a srdcovky v něm osmažíme dozlatova. Necháme oschnout na papírové utěrce a ihned podáváme s tatarskou omáčkou a citronem nakrájeným na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept