Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 64 minut
Doba přípravy: 4 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42541

Ingredience

130 g Cibule
1 polévková lžíce Kečup
800 g Králík
1 kávová lžička Majoránka čerstvá
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
5 g Sůl
3 dl Víno červené
2 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 773kJ
2% Sacharidy 7 g
47% Tuky 35 g
54% Sodík 1 g
112% Bílkoviny 63 g

Králík po mělnicku postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, rozsekáme na porce (z hlavy a trupu uděláme polévku) a osolíme. Na rozehřátém másle i oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli.

2

Přidáme králičí maso a smažíme za všech stran. Zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka, poté přilijeme víno, přidáme kečup i majoránku, zahustíme změklým máslem smíchaným s moukou a dobře provaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s jemným knedlíkem, polité přecezenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept