Jednoduchý recept

Brynzové halušky se škvarky

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42644

Ingredience

350 g Mouka polohrubá
80 g Sádlo škvařené
160 g Sýr Brynza
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
120 g Vepřové škvarky
120 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 126kJ
18% Sacharidy 65 g
49% Tuky 37 g
26% Sodík 512 mg
72% Bílkoviny 40 g

Brynzové halušky se škvarky postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, trochu vody, osolíme a vymícháme měkké těsto.

2

Těsto protlačujeme přes síto s většími otvory rovnou do vroucí osolené vody, od síta těsto odkrajujeme nožem, aby halušky nebyly příliš dlouhé. Povaříme dvě minuty, scedíme a rozdělíme na talíře. Posypeme rozdrobenou brynzou.

3

V pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme pokrájené škvarky, chvíli smažíme a nalijeme na halušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept