Špenát ve vlastní šťávě
25 min.
Ingredience
- 250gramůŠpenát mražený
 - 1kusCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 1lžíceOlej rostlinný
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1špetkaSůl
 - 1lžičkaOmáčka sójová
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
44 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji. Přidáme mražený špenát, sójovou omáčku a chvíli podusíme. Nakonec špenát podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme jako přílohu k pečeným masům.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.