Pečený králík na slanině

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, osušíme a bohatě prošpikujeme slaninou. Zbytek slaniny rozkrájíme na kostičky, spolu s máslem rozpálíme a králíka osmahneme, vložíme kolečka cibule, osmažíme, podlijeme, osolíme, opepříme. Pečeme ze všech stran do červena. Hotového králíka vyndáme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, podlijeme a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.