Recept

Pečený králík na slanině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42696

Ingredience

150 g Cibule
800 g Králík
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5 dkg Máslo čerstvé
3 g Pepř černý celý
3 g Pepř černý mletý
15 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 897kJ
1% Sacharidy 5 g
26% Tuky 19 g
46% Sodík 917 mg
109% Bílkoviny 62 g

Pečený králík na slanině postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, osušíme a bohatě prošpikujeme slaninou. Zbytek slaniny rozkrájíme na kostičky, spolu s máslem rozpálíme a králíka osmahneme, vložíme kolečka cibule, osmažíme, podlijeme, osolíme, opepříme. Pečeme ze všech stran do červena. Hotového králíka vyndáme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, podlijeme a provaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept