Špagety s vepřovým masem a rajčaty

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
859 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
46 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme téměř doměkka - nesmějí být převařené - v dostatečném množství osolené vody. Propláchneme je, necháme okapat a promastíme 1/5 dávky tuku.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na zbylé části tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme na malé kostičky nakrájené vepřové maso, osmahneme je, osolíme, opepříme a 20-30 minut dusíme.
  • 3
    Potom k masu přidáme opláchnutá, očištěná a nakrájená rajčata a ještě krátce podusíme.
  • 4
    Nakonec přidáme rajčatový protlak, znovu krátce podusíme a přisolíme.
  • 5
    Při podávání na talíř dáme špagety a do jejich středu vložíme dušené maso s rajčaty. Každou porci posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.