Jednoduchý recept

Debrecínské klobásy s bramborami

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4270

Ingredience

100 g Anglická slanina
800 g Brambory
2 ks Cibule
400 g Klobása debrecínská
1 špetka Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 245kJ
11% Sacharidy 41 g
76% Tuky 57 g
15% Sodík 295 mg
65% Bílkoviny 37 g

Debrecínské klobásy s bramborami postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na tenké proužky a na pánvi opečeme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Odstavíme, posypeme paprikou, přilijeme trochu vody, přidáme celé klobásy a zakryté asi 8min podusíme.

2

Poté klobásy vyjmeme, nakrájíme na tlusté plátky, vrátíme do pánve a necháme trochu odpařit šťávu.

3

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky stejné velikosti jako klobásy a zprudka osmažíme ve větším množství tuku. Necháme okapat, ochutíme solí, posypeme petrželkou, přimícháme ke klobásám a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept