Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42712

Ingredience

120 g Cibule
10 g Citronová kůra
800 g Králík
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
30 g Sardelová pasta
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 022kJ
2% Sacharidy 7 g
63% Tuky 47 g
67% Sodík 1 g
119% Bílkoviny 67 g

Sicilský králík postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče na 12 dkg rozehřátého másla. Přisypeme nakrájenou petržel, cibuli, podlijeme

2

vývarem, přendáme do trouby a pečeme do červena. Až maso bude téměř hotové, potřeme ho máslem s rozetřenou sardelovou pastou a dopečeme. Hotového králíka naporcujeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme citronovou kůru, provaříme a scedíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept