Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42740

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Kerblík
2 ks Limetka
2 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 l Olej olivový
2 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 662kJ
0% Sacharidy 1 g
53% Tuky 40 g
1% Sodík 18 mg
13% Bílkoviny 7 g

Toskánská bresaola postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a osušíme.

2

Ve velké míse smícháme olivový olej, nadrcený zelený pepř, na jemno nasekanou pažitku a kerblík, promícháme, maso vložíme dovnitř a necháme 1 týden marinovat na chladném místě.

3

Po týdnu maso vyjmeme, zavěsíme ho na hák a necháme 1 týden na suchém a vzdušném místě.

4

Poté do masa vetřeme olivový olej a pepř, maso zabalíme do pergamenového papíru. A takto skladujeme v chladničce.

5

Před servírováním maso nakrájíme na velmi tenké plátky, poklademe je na talíře a přelijeme olivovým olejem. Zdobíme klínky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept