Filety ze pstruha s omáčkou z cayenského pepře

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1151 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
77 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filety ze pstruha osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je na pánvi na části másla po obou stranách.
  • 2
    Očištěnou šalotku nakrájíme, orestujeme na másle, zalijeme smetanou rozmíchanou s trochou mouky a povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Na zbylém másle orestujeme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a spařená, oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata. Zalijeme scezenou omáčkou, ochutíme kořením na ryby a cayenským pepřem.
  • 4
    Omáčku podáváme k filetům. Vhodnou přílohou jsou špenátové brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.