Jednoduchý recept

Noky z uzených ryb

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42761
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

250 g Jeseter uzený
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
50 g Lososový kaviár Keta
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
50 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 35 kcal
Kilojoule 148kJ
0% Sacharidy 1 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 69 mg
1% Bílkoviny 0 g

Noky z uzených ryb postup přípravy receptu:

1

Uzeného jesetera najemno rozmixujeme spolu se zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný kopr a lososový kaviár. Nakonec zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.

2

Lžičkami namočenými do studené vody vypichujeme ze směsi noky.

3

Můžeme podávat na salátových listech ochucených zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Noky z uzených ryb
Vynikající grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept