Zdravý recept

Hovězí maso dušené se zeleninou a brambory

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 4278

Ingredience

300 g Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
600 g Hovězí roštěnka vys. peč.
120 g Morek
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 919kJ
3% Sacharidy 12 g
42% Tuky 31 g
9% Sodík 176 mg
58% Bílkoviny 33 g

Hovězí maso dušené se zeleninou a brambory postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme na malé kostky, morek, mrkev a brambory na tenké plátky. Ostatní zeleninu rozkrájíme na drobno.

2

Zapékací mísu vyložíme na dně plátky morku a masa, poslíme, opepříme a následně dáme vrstvu osolených brambor a mrkve, cibule a posypeme sekanou zeleninou. Vrstvy opakujeme ještě jednou.

3

Pokrm dusíme v troubě cca 1 1/2 hodiny.

4

Podáváme v zapékací míse.

5

Jako přílohu podáváme saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept