Jednoduchý recept

Dresink z podmáslí a smetany

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42795

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Mléko - podmáslí
1 špetka Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 špetka Tabasco
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 483kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 10 g
8% Sodík 161 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dresink z podmáslí a smetany postup přípravy receptu:

1

Nejdříve najemno nakrájíme petržel, poté v misce za pomocí vidličky promícháme smetanu, podmáslí, citrónovou šťávu, tabasco, sůl, pepř a přidáme petržel.

2

Hotový dresink vychladíme a poté servírujeme.

Poznámka

Petržel v chladničce vydrží déle, když ji navlhčíme a dáme do mikrotenového sáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept