Jednoduchý recept

Žampiony marinované s paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42859
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Hořčice
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
100 ml Salátový dresink
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 406kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 5 g
2% Sodík 36 mg
9% Bílkoviny 5 g

Žampiony marinované s paprikami postup přípravy receptu:

1

Papriky rozkrojíme na poloviny a odstraníme semínka. Rozložíme je na plech a grilujeme zprudka, dokud slupky nezačnout tmavnout. Poté je vložíme do mikrotenového sáčku, uzavřeme a necháme vychladnout. Oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Papriky smícháme s jarními cibulkami pokrájenými na kolečka a rozpůlenými žampiony. V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici, italský dresink a nasekané bylinky. Směsí přelijeme žampiony a zlehka promícháme.

3

Zakryté necháme marinovat min. 4 hodiny. Poté podáváme.

Poznámka

Čas přípravy je bez doby marinování - 4 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept