Jednoduchý recept

Ochucená hořčice

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 42891

Ingredience

100 g Cibule
10 g Cukr krupice
20 g Feferony
500 g Hořčice
100 ml Kečup
15 g Máslo čerstvé
40 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 81 kcal
Kilojoule 339kJ
3% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
29% Sodík 579 mg
5% Bílkoviny 3 g

Ochucená hořčice postup přípravy receptu:

1

Do mixéru nalijeme plnotučnou hořčici, přidáme kousek cibule, kousek kyselé okurky, feferonky, pepř, cukr, máslo, kečup a důkladně rozmixujeme.

2

Hořčici nandáme do malých skleniček, uzavřeme víčky a uchováváme v chladnu a temnu.

3

Používáme jako pochutinu k pečeným a grilovaným pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept