Vepřová kapsa se špenátem

50 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nakrájíme na čtyři silnější plátky a nařízneme do nich kapsu. Špenátové listy přebereme, povadlé odstraníme, zbylé listy spaříme horkou vodou, necháme okapat a nasekáme na jemno. Cibuli nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli s česnekem, zpěníme, přidáme špenát, přisolíme a 5 minut podusíme. Nakonec zjemníme smetanou. Špenátovou směsí naplníme kapsu v masu, uzavřeme, zpevníme párátky, osolíme, opepříme, položíme na gril a zvolna grilujeme. Občas maso obrátíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.