Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 42948
Kategorie: Maso

Ingredience

4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
600 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 726kJ
0% Sacharidy 1 g
5% Tuky 4 g
43% Sodík 851 mg
58% Bílkoviny 33 g

Zaječí steaky postup přípravy receptu:

1

Vybereme si čtyři filety ze zadního zaječího masa. Omyjeme je, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a opepříme nahrubo mletým pepřem. Takto připravené filety položíme na gril a zprudka krátce opečeme z obou stran. Potom steaky přendáme na okraj grilu a dogrilujeme zvolna asi 3 minuty z každé strany. Ugrilované steaky by měly být křupavé.

Poznámka

Jako přílohu použijeme bílé pečivo, chléb, vařené brambory nebo zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept