Jednoduchý recept

Treska královská pečená s hořčicí a kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42992

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Kapary
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
0,5 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
1% Sacharidy 3 g
25% Tuky 19 g
14% Sodík 275 mg
82% Bílkoviny 46 g

Treska královská pečená s hořčicí a kapary postup přípravy receptu:

1

Máslo s hořčicí utřeme dohladka. Přidáme nadrobno nasekané kapary, ochutíme solí, drceným pepřem a důkladně promícháme.

2

Směs rozetřeme na očištěné porce ryby a poprášíme paprikou. Filety vložíme do zapékací mísy a zakryjeme potravinářskou fólií tak, aby jeden z rohů zůstal odkrytý.

3

Pečeme v mikrovlnné troubě 5-7 minut, dokud maso nezkřehne. Necháme alespoň 2 minuty zakryté odpočinout a poté podáváme.

Poznámka

podáváme např. s dušenou nebo v páře vařenou zeleninou- paprika, chřest, cuketa apod., použijeme 4 podkovy z tresky

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept